Юридическият факултет на УНСС и Сдружение „Алумни клуб на завършилите Юридически факултет при УНСС“ организираха провеждането на научна конференция „30 години ЮФ на УНСС – приемник на вековна традиция в развитието на правната наука и практика“.

Конференцията се проведе на 4-ти ноември 2021 г. по повод 30-годишния юбилей на Юридически факултет на Университета за национално и световно стопанство под патронажа на проф. д-р Димитър Димитров, Ректор на УНСС, а специален гост беше министърът на правосъдието Иван Демерджиев.

Председателят на Алумни клуб, отправи приветствие от името на общността и Управителния съвет към ръководство, преподаватели, служители и студенти за неуморния и всеотдаен труд за просперитета и издигане значимостта на юридическата професия, пожелавайки решителност и сили, за да се продължи добрата работа на поколенията юристи, свързани с институцията и заедно да се надгражда стабилната тридесетгодишната основа.

СНЦ „Алумни клуб на завършилите ЮФ при УНСС“ награди ръководството на ЮФ по случай юбилея с почетен плакет и специално изработени табла, представляващи логото на факултета и специалното лого по повод кръглата годишнина.

Прочетете повече за конференцията>>