На 19-ти септември 2022 г. от 10:00 часа Университетът за национално и световно стопанство ще открие тържествено новата академична 2022/2023 година в аула „Максима“. Церемонията ще бъде предавана онлайн на сайта и Фейсбук профила на университета.

От 12:00 часа ще се проведат срещи на първокурсниците с ръководствата на факултетите и катедрите по специалности. Разпределението по зали на първокурсниците от специалност „Право“ е следното:

  • зала 203К (корпус К – новата сграда);
  • зала 208К (корпус К – новата сграда).

За седма поредна година СНЦ „Алумни клуб на завършилите ЮФ при УНСС” е подготвило ориентировъчна обиколка за първокурсниците на Юридическия факултет през всички важни за тях точки на университета. По време на краткия тур представители на клуба ще покажат къде се намират администрацията и библиотеката, както и Кариерният център, ще разкажат за специалността и възможностите, които предоставя факултета.

След ориентацията първокурсниците ще има възможността да се присъединят на неформална среща с вече реализирали се бивши възпитаници на ЮФ на УНСС, които с радост ще им разкажат за пътя си след завършването и ще отговарят на въпросите им.

За повече информация отнсоно церемонията>>

За повече информация относно „Ориентация на ПРАВОкурсника“>>