Курсистите от следдипломна квалификация „Корпоративно нормативно съответствие“ получиха дипломите си на тържествена церемония, която се проведе в зала „Тържествена“ на УНСС. На церемонията присъстваха проф. д-р Цветана Стоянова, зам.-ректор по институционално и бизнес сътрудничество и студентски политики, Проф. д.н. Живко Драганов, директор на Института за следдипломна квалификация и ръководител катедра „Международно право и право на ЕС“, Гл. ас. д-р Стефан Радев, преподавател в катедра „Публичноправни науки“ и един от тримата инициатори за реализирането на квалификацията, Иван Димитров, специалист от практиката и инициатор на идеята.

Пълните отличници от дипломиралите се курсисти са Гинка Майсторова и Слави Гамизов.

Квалификация се организира за първи път и е съвместна инициатива между Алумни клуб на завършилите ЮФ при УНСС и Институт за следдипломна квалификация при УНСС .

Завършилите изучаваха 10 дисциплини, а лектори бяха преподаватели от Университет за национално и световно стопанство и практически специалисти.

Вторият курс започва учебните занятия през месец ноември с обновени учебни материали и актуализирани лекции, а записването все още продължава.

За повече информация относно квалификацията>>

За повече информация относно церемонията>>