Обучение на ЕРА по „Медиация в Европейския съюз“

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.
Описание

В рамките на проекта  на Академия по Европейско право, „Интерактивно езиково обучение по трансгранична медиация“, съфинансирано по програма „Правосъдие“ на Европейския съюз. Академията организира а поредица от присъствени езикови семинари по гражданска, търговска и семейна медиация, които ще се проведат в различни европейски държави.

Първото планирано обучение за 2022г. е на тема “Медиация в Европейския съюз – Език, право и практика“ /с фокус върху семейната медиация/.

Кога и къде ще се проведе:

Обучението ще се проведе в периода 9-11.05.2022г. в гр. Букурещ, Румъния. В обучението е предвидено участието на 2-ма български съдии

Изисквания за участие:

  • Английски език – работно ниво;
  • Участниците могат да вземат участие само в 1 семинар от поредицата, когато темата се повтаря;
  • Обучението е безплатно. Одобрените участници ще получат учебни материали.

Разходи:

  • Кафе паузи, обеди и обща вечеря за всички участници – осигуряват се от ЕРА;
  • Настаняване – резервация за 3 нощувки ще бъде направена и заплатена от ЕРА;
  • Пътни разходи –участниците сами организират своето пътуване. ЕРА възстановява разходи за път в размер до 150 евро (за румънски участници) и до 400 евро (за участници от чужбина), при представяне на оригинални фактури, билети и/или други разходооправдателни документи.

Заявление за участие:

Заявяването за участие се подава в срок до 11 март 2022г. 12.00ч. за повече информация за обучението и къде  къде да подадете заявление тук.

Одобрените участници ще получат изрично потвърждение от ЕРА за организиране на своето пътуване не по-рано от 1 месец преди началната дата за съответния семинар. Разходи за пътуване, направени преди официалното потвърждение от ЕРА, няма да бъдат възстановявани.

Начало - Край

мар. 11, 2022 - мар. 11, 2022

Начален час - Краен час

00:00 - 12:00

Етикети

Организатор

ЕРА

Сподели