Втори годишни награди на фондация „Евгений Мосинов“

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.
Описание

Фондация „Евгений Мосинов“ кани най-изявените студенти в областта на правото и юридическите науки за участие във второто издание на Годишните награди на Фондация „Евгений Мосинов“.

Фондацията търси изявени студенти от цялата страна. Те ще бъдат наградени в няколко направления – за отличен успех и за активно участие в национални и общински състезания, олимпиади и др. Основната идея е да бъдат поощрявани и награждавани студенти с доказани високи академични успехи, познание на чужди езици, афинитет към научни разработки и открития, участие в национални и международни научни семинари и конференции, извоювани постижения и отличия, участие в студентски и неправителствени организации и др.

Документите на кандидатите ще бъдат разгледани и оценени от висококвалифицирана комисия в областта на правото, която ще определи победителят.

Изисквания към кандидатите: да се попълни молба-формуляр /по образец/ за кандидатстване в конкурс „Студент на годината 2020г.“, CV на български език, копия на документи/сертификати, отговарящи на критериите за участие в конкурса, валидни за период от една година назад, успех от предходните два семестъра, удостоверен от академична справка или удостоверение, заверени в Деканата на съответния факултет, за участници от първи курс се вземат оценките от кандидатстудентска кампания, сертификат за езикови умения, уверителна бележка за членство в различни организации, сертификат за участие в образователни семинари, конгреси, и конференции, повишаващи нивото на компетенциите, други награди и отличия (прилагат се сертификати, медали и др), декларация за събиране, използване и съхранение на личните данни, съгласно регламент (ЕС) 2016/679.

Срок за подаване на документи: 31 март 2021 г.

Планира се  церемонията по връчване на наградите да се състои на 23 април 2021 г. в гр.София.

За повече информация>>

Начало - Край

мар. 31, 2021 - мар. 31, 2021

Начален час - Краен час

08:00 - 17:00

Етикети

Организатор

Фондация „Евгений Мосинов“

Сподели