КОНКУРС „Успехът си заслужава“

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.
Описание

Удължава се крайният срок за заявяване на участие в конкурс „Успехът си заслужава“ до 21 юни 2021, включително, при първоначално обявените правила, които можете да видите по-долу в статията.

Запознайте се с Уведомлението на Управителен съвет на Алумни клуб на завършилите ЮФ при УНСС.


Алумни клуб на завършилите ЮФ при УНСС обявява конкурс „Успехът си заслужава“, организиран от Централния съвет на сдружението.

Целта на инициативата е да поощри студенти в последен курс на обучениe в Юридическия факултет на УНСС с висок семестриален успех, които взимат участие в национални и международни инициативи и активно изразяват академично мнение, публикувайки научни статии.

В инициативата могат да вземат участие студенти в пети курс на обучение в Юридически факултет на УНСС със средния си успех от следването до есенния/зимния семестър на учебнатната 2020/2021 година включително.

Изпълнението на критериите се доказва съгласно правилата на инициативата и прилагане на съответните удостоверяващи документи към заявлението за участие.

Заявлението и приложенията към него се подава онлайн на електронната поща на организацията alumniclub.pravo.unss@gmail.com.

Срок за заявяване на участие: 21 юни 2021 г.

Пълните условия на конкурса ще намерите ТУК.

Заявление за участие можете да изтеглите ТУК.

Начало - Край

юни 21, 2021 - юни 21, 2021

Начален час - Краен час

08:00 - 17:00

Етикети

Организатор

АЛУМНИ КЛУБ НА ЗАВЪРШИЛИТЕ ЮРИДИЧЕСКИ ФАКУЛТЕТ ПРИ УНСС

Сподели