Магистрите от специалност „Право“ – випуск 2021 на Юридически факултет на УНСС получиха дипломите си на тържествена церемония в аула „Максима“ на 19-ти април 2022 г. Официални гости бяха ректорът проф. д-р Димитър Димитров, омбудсманът на Република България – проф. д-р  Диана Ковачева и председателят на Алумни клуба на завършилите ЮФ при УНСС – Ивайло Енчев.

Церемонията откри деканът на факултета доц. д-р Захари Торманов, след който и своите приветствия към абсолвентите отправиха официалните гости на събитието.

Ивайло Енчев, председател на Алумни клуб, поздрави дипломиращите се студенти, като им пожела да не губят страстта към правото и да преследват целите си. Той подчерта, че този випуск се дипломира в специална за Сдружението година, защото през настоящата 2022 г. то празнува 10-годишен юбилей от своето учредяване.

Правните издателства „Сиела“ и „Сиби“, бяха подготвили подаръци за дипломиращи се юристи.

Във випуск 2021 на специалност „Право“ се дипломираха седем отличници, а първенец сред тях стана Деница Атанасова. Ректорът проф. д-р Димитър Димитров, подари на отличника, юбилейната монета на Университет за национално и световно стопанство, за постигнатите успехи. И тази година по традиция Алумни клуб на завършилите ЮФ при УНСС поздрави първенеца на випуска и го отличи с почетен плакет и подаръци.