Магистрите от специалност „Право“ – випуск 2022 на Юридически факултет на УНСС получиха дипломите си на тържествена церемония в аула „Максима“ на 10-ти април 2023 г. Официални гости бяха проф. д-р Цветана Стоянова, зам.-ректор по институционално и бизнес сътрудничество и студентски политики, съдия Николай Метанов от Софийски апелативен съд, адвокат Десислава Цветкова, член на Централен Съвет на Алумни клуб на завършилите ЮФ при УНСС и преподавателите доц. д-р Райна Койчева и доц. д-р Диана Маринова.

Церемонията откри деканът на факултета доц. д-р Захари Торманов, след който и своите приветствия към абсолвентите отправиха официалните гости на събитието.

Десислава Цветкова, член на Централен съвет на Алумни клуб, поздрави дипломиращите се студенти и им пожела да бъдат все така упорити, да преследват мечтите си и да упражняват професията с достойнство. Тя увери дипломантите, че като възпитаници на Юридическия факултет при УНСС имат всички основания да се гордеят, че са получили юридическо образование именно тук.

Във випуск 2022 на специалност „Право“ се дипломираха единадесет отличници, а първенец сред тях стана Зорница Мичева.  И тази година по традиция Алумни клуб на завършилите ЮФ при УНСС поздрави първенеца на випуска и го отличи с почетен плакет и подаръци.