В навечерието на Новата 2022 година, изпращаме юбилейната 30-та година от създаването на Юридическия факултет при Университет за национално и световно стопанство.

За да отбележи празника си, факултетът организира и проведе множество специални събития. Празничните инициативи започнаха със засаждането на 33 дръвчета в Южен парк, София за Деня на Българската конституция и професионален празник на юристите в България – 16 април. Проведе се юбилейна научна конференция „30 години ЮФ на УНСС – приемник на вековна традиция в развитието на правната наука и практика“. Изработи се юбилейно лого на ЮФ. Проведе се форум за професионална ориентация на студентите от факултета и други.

През юбилейната година Юридическият факултет смени своята локация, премествайки се в новооткрития корпус на УНСС. В тази връзка и като част от празничните инициативи Сдружение „Алумни клуб на завършилите ЮФ при УНСС“  поздрави факултета с почетен плакет и подари специално изработени табла, представляващи логото на факултета и специалното лого по повод кръглата годишнина.