Алумни клуб на завършилите ЮФ при УНСС организира и проведе 10-тото издание на превърналото се в традиция събитие „Ежегоден бал“ на 25-ти ноември 2023 г. в сградата на Съюз на юристите в България, гр. София.

Официалната част от събието бе открита с приветствие на декана на Юридическия факултет на УНСС – доц. д-р Мирослав Димитров, който поздрави Сдружението и пожела Алuмни клуба и Юридическия факултет да продължат доброто си  и ползотворно сътрудничество. На празничното събитие присъства и доц. д-р Таня Панайотова Градинарова – заместник-декан по учебната работа.

Доц. д-р. Захари Торманов, който бе декан на Юрдически факултет на УНСС за мандат 2019-2023 г. поздрави Клуба за постигнатите успехи, отбелязвайки професионалното и всеотдайно отношение на Сдружението към развитието на юридическата общността на ЮФ. По време на събитието Председателя на Алумни клуб, връчи благодарствен плакет на Доц. д-р. Захари Торманов за приноса му в развититето и утвърждаването на Сдружението и Алумни общността.

Председателят на организацията Ивайло Енчев обяви пред аудиторията, че e щастлив от възможността чрез тази инициатива, да бъдат събрани на едно място десетки поколения на Юридическия факултет на УНСС в дома на юристите. Г-н Енчев благодари и на всички колеги и съмишленици помогнали и развивли каузата през годините, като отчете че резултат е видим, а в унисон с това и десет издания на ежегодния бал по-късно, неговите участници са се увеличили в пъти. Председателят удостои с почетни плакети членовете на Управителен съвет /мандат 2019-2023 г./ за приноса им в развититето на дейността на Сдружението.

 

След тържествените приветствия традиционно бе открита урна за дарения, а в края на вечерта се разигра и томбола с имената на присъстващите, част от които спечелиха правна литература, любезно предоставени от  партньорите на Алумни клуб – Издателства „Сиби“ и „Сиела“. Доц. д-р. Захари Торманов също предостави правна литература, която участва в томболата.

За 10-тото издание на Ежегодния бал, Сдружението бе подготвило и специална празнична програма за гостите на събитето. Специален гост бе талантливата арфистка – Анелия Божинова, която допринесе за приятната обстановка с прекрасната си музика. 

Неофициалната част от събитието продължи в пиано бар „Магнито“.

Снимки за това как протече събитието, можете да разгледате в Галерията и на нашата Фейсбук страница.