II Международна лятна школа по преговори, медиация и ОРС

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.
Описание

Юридически факултет на УНСС и Професионална асоциация на медиаторите в България организират съвместно втора Международна лятна школа по преговори, медиация и ОРС в периода 19-24 юни 2018 г., в почивната база на Софарма, гр. Поморие.

Програмата на школата включва комбинация от лекции и практически занимания за усъвършенствате уменията за водене на преговори, както и за споделяне на световен опит, свързан с медиаията.

Главен гост-лектор ще бъде проф. Джордж Сийдъл от САЩ, изтъкнат учен и преподавател в областта на преговорите и медиацията.  Той е заместник-декан на бизнес училището към Мичиганския университет, бил  е гост – професор в Харвард и в Станфордския университет, изнася курсове за висши мениджъри и изпълнителни директори.

Професорът ще проведе четиридневен курс по  преговори  Преговори и разрешаване на спорове: основни стратегии и умения/Negotiation and Dispute Resolution:  Essential Strategies and Skills /.

Темите, които ще бъдат разгледани по време на курса, са следните:

  • Въведение. Преглед на подходите  за решаване на спорове;
  • Преговорни стратегии и тактики. Преговори  в рамките на организация;
  • Сложни преговори. Психологически инструменти и капани в преговорите;
  • Планиране на преговорите. Постигане на коалиционни съгласия. Междукултурни преговори и стилове при водене на преговори.

Освен лекциите, по време на занятията ще бъдат проведени разигравания на казуси и примери от бизнес практиката.

Други лектори, които ще вземат участие, са:  Даяна Уолис  (Великобритания),  Вадим Рахлис и Андрей Бигдан (Украйна),  Марк де Турк (Белгия), Гергана Василева (България) и др.

За повече информация>>

Начало - Край

юни 24, 2018 - юни 24, 2018

Начален час - Краен час

08:00 - 17:00

Място на събитието

Поморие,

Етикети

Организатор

ЮФ на УНСС, ПАМБ

Сподели