Кръгла маса „Идентификация на риска при контрабанда и фалшифициране (анализ на бизнес процесите и пространствен аспект)“

Зарежда Събития
Описание
Катедра „Национална и регионална сигурност“ на УНСС организира Кръгла маса № 2 в рамките на проект „Идентификация на риска при контрабанда и фалшифициране (анализ на бизнес процесите и пространствен аспект)“, финансиран по глобалната инициатива PMI IMPACT*, която ще се проведе на 8 и 9 април 2019 г. в Малката конферентна зала на УНСС.
 
Ще бъдат поканени представители от заинтересовани институции (МВР, Министерство на земеделието, храните и горите, Агенция „Митници“, Гранична полиция, данъчни власти, асоциации на потребителите и неправителствени организации), образователни институции и производители на тютюневи изделия в България.
 
Гости на събитието ще бъдат и редица експерти от международни институции и инициативи за борба с незаконната търговия.
 
В дните на кръглата маса ще бъдат дискутирани и предложения за подобряване на обучителните материали.

* PMI IMPACT е глобална инициатива, която подкрепя публични, частни и неправителствени организации за разработване и изпълнение на проекти в областта на борбата с незаконната търговия и свързаните с нея престъпления като корупция, организирана престъпност и пране на пари.

За повече информация>>

Начало - Край

апр. 09, 2019 - апр. 09, 2019

Начален час - Краен час

08:00 - 17:00

Място на събитието

Студентски град, София,

Етикети

Организатор

УНСС

УебСайт

unwe.bg

Сподели