Специализиран курс по американско авторско право CopyrightX

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.
Описание

Международен правен център ILAC организира за втора поредна година в България специализиран курс по американско авторско право CopyrightX на университета Харвард, САЩ. Курсът предстои да се проведе в продължение на три месеца, стартирайки в края на януари 2018.

По време на курса организаторът предвижда да бъдат разглеждани конкретни съдебни казуси от американската практика, да бъдат обсъждани практически въпроси, свързани със защитата на обекти на авторското право в САЩ и в Европа, разигаване на различни ситуации на съдебен спор, както и ще бъдат правени паралели между правната уредба в САЩ, Европейския съюз и България, в частност. 

Присъствените лекции ще бъдат провеждани веднъж в седмицата, след работно време. Лекциите, както и изпитът за получаване на сертификат от университета Харвард, ще бъдат изцяло на английски език.

Гост-лектори на обучението ще бъдат специалисти в областта на правото на интелектуална собственост от университетите Харвард и Станфорд, американски адвокати и бизнесмени, както и български експерти по авторско право. Един от основните лектори на курса ще бъде Брус Уитфилд, специалист по авторско право, адвокат и преподавател към Affiliate Faculty на университета Харвард.

За ранно записване се предвижда преференциалната цена за участуе в курса. Краен срок за ранно записване: 30 ноември 2017 г.

За повече информация>>

Начало - Край

ян. 31, 2018 - ян. 31, 2018

Начален час - Краен час

08:00 - 17:00

Етикети

Организатор

Международен правен център ILAC

Сподели