Ориентация на ПРАВОкурсника

Зарежда Събития
  • Това събитие е минало събитие.
Описание

Алумни клуб на завършилите ЮФ при УНСС организира за четвърта поредна година инициативата „Ориентация на ПРАВОкурсника“. Събитието ще се проведе на 30 септември 2019 г., непосредствено след откриването на академичната година в Университета за национално и световно стопанство и посрещането на първокурсниците по факултети.

Инициативата е насочена към студентите, първи курс в специалност „Право“ на УНСС, а целта й е да им помогне в прехода от училищна към университетска среда.

Група членове на сдружението – студенти в горните курсове на обучение ще приветстват новопостъпилите  с „Добре дошли“ и ще проведат кратка обиколка из сградата на УНСС, по време на която ще запознаят колегите си с администрацията и част от възможности, които предлага университета. Първокурсниците ще могат да научат повече и за клуба и предстоящите му дейности.

А след края на обиколката новопостъпилите ще имат възможността да се запознаят в неформална обстановка с бивши възпитаници на факултета, реализирали се успешно в практиката.

Сборният пункт е Главният вход на УНСС, веднага след посрещането на първокурсниците от преподавалите във факултета.

Начало - Край

сеп. 30, 2019 - сеп. 30, 2019

Начален час - Краен час

11:00 - 13:30

Етикети

Организатор

АЛУМНИ КЛУБ НА ЗАВЪРШИЛИТЕ ЮРИДИЧЕСКИ ФАКУЛТЕТ ПРИ УНСС

Сподели