На 27 март 2019 г. в аула „Максима“ на УНСС се състоя тържествената церемония по връчване на дипломите на студентите, завършили специалност „Право“ в Юридически факултет на УНСС.

В залата присъстваха абсолвентите, родители, гости и преподаватели.

Декънът доц. д.н. Живко Драганов поздрави завършващите студенти за новия път, който им предстои и за положения труд през годините. Обърна се към дипломантите с думи за отговорността на юриста и съвет да превърнат правото в инструмент, с който да постигат мярата за това кое е добро и справедливо.

Приветствие към абсолвентите беше отправено и от доц. д-р Диана Ковачева, преподавател в Юридическия факултет и заместник-омбудсман на Република България, Веселин Тодоров, изпълнителен директор на „Сиела“, доц. д-р Мирослав Димитров, заместник-декан на ЮФ на УНСС и ръководител катедра „Частноправни науки“, доц. д-р Диана Маринова, заместник-декан на ЮФ на УНСС, доц. д-р Райна Койчева, преподавател от катедра „Частноправни науки“, доц. д-р Захари Торманов, научен секретар на катедра „Частноправни науки“

По време на церемонията Алумни клуб на завършилите ЮФ при УНСС връчи на дипломанта с най-висок успех от Випуск 2019 Тюркер Моллахасан награда за постигнатия висок успех. Отличникът получи химикал, плакет и гравиран тефтер.

Очаквайте скоро на сайта на Алумни клуба и интервю с отличника Тюркер Моллахасан.

 

Източник на снимките: сайтът на УНСС