На 23 ноември 2017 г. се състоя шестото идание на Ежегодния бал на Алумни клуб на завършилите ЮФ при УНСС, който се проведе в Голям салон, сградата на Съюза на юрисите в България.

Официалната част от събието започна с приветствие на председателя на СЮБ г-н Владислав Славов, който поздрави клуба за 5-тата му годишнина и активната му дейност и пожела Алuмни клуба и Съюза на юристите да продължат доброто си сътрудничество.

Доц. д-р Вълчин Даскалов поднесе приветствие от името на Ректора на Университета за национално и световно стопанство проф. д.ик.н. Стати Статев, който наблегна на важността от поддържане връзката и колегиалността между поколенията юристи.

Доц. д.ю.н. Живко Драганов, декан на Юрдически факултет на УНСС поздрави гостите на събитието, Алумни клуба и изтъкна значимостта на приемствеността и колективния дух.

Председателят на Алумни клуб на завършилите ЮФ при УНСС Стефан Радев припомни значението на думата „алумни“, изложи опорните точки в дейността на клуба и това колко е важно един ден да не забравим да се обръщаме назад към учебното си заведение и колегите си. Стефан Радев подчерта гордостта си, че е възпитаник на Юридически факултет на УНСС и отправи благодарност към преподавателите на факултета за знанията и безценните житейски съвети.

„Преди половин десетилетие 8 души учредихме Алумни клуба, а днес 200 посрещаме петата му годишнина. Благодаря ви за за уважението“ – завърши той.

След тържествените приветствия бе открита урна за дарения, която набра сумата от 480 лева, а в края на вечерта се разигра и томбола с имената на присъстващите, част от които спечелиха правна литература от партньорите на събитието – издателство „Сиби“ и издателство „Сиела“.

Неофициалната част от събитието продължи в бар Rum Bar Escobar, music & coctails.

Снимки можете да разгледате във FB страницата на клуба.